Produk

  • QB60 Peripheral Water Pump

    Pompa Air Periferal QB60

    Daya: 0.5HP/370W
    Sirah maksimal: 32m
    Aliran maksimal: 35L / min
    Ukuran Inlet / Outlet: 1 inci / 25mm
    Kawat: Tembaga
    Kabel daya: 1.1m
    Impeller: Kuningan
    Stator: 50 mm

  • GK Smart Automatic Pressure Booster Pump

    Pompa Booster Tekanan Otomatis GK Smart

    Pompa booster tekanan otomatis cerdas GK yaiku sistem pasokan banyu cilik, sing cocog kanggo asupan banyu domestik, angkat banyu sumur, tekanan pipa, mbanyoni kebon, mbanyoni omah kaca lan industri breeding.Uga cocok kanggo sumber banyu ing deso, akuakultur, kebon, hotel, kantin lan bangunan dhuwur.

  • WZB Compact Automatic Pressure Booster Pump

    Pompa Booster Tekanan Otomatis Kompak WZB

    WZB kompak otomatis Pressure Booster Pump punika sistem sumber banyu cilik, kang cocok kanggo intake banyu domestik, banyu ngangkat sumur, pressurization pipa, mbanyoni Taman, mbanyoni griya ijo sayur-sayuran lan industri breeding.Uga cocok kanggo sumber banyu ing deso, akuakultur, kebon, hotel, kantin lan bangunan dhuwur.

  • High Head Self-Priming JET Pump

    Dhuwur Kepala Self-Priming JET Pump

    Dhuwur sirah self-priming JET pump adopts dhuwur-tech perawatan anti-karat kanggo mesthekake yen papan pump ora bakal teyeng, diangkah kanggo ngatasi masalah teyeng ing pump banyu.JET pump bisa digunakake digunakake ing mompa banyu kali, banyu sumur, ketel, industri tekstil lan sumber banyu kluwarga, Kebon, kantin, bathhouses, salon rambute lan bangunan dhuwur.

  • GKJ Automatic Self-Priming Pressure Booster Pump

    GKJ Otomatis Self-Priming Tekanan Booster Pump

    GKJ Automatic Self-priming Pressure Booster Pump yaiku sistem pasokan banyu cilik, sing cocok kanggo asupan banyu domestik, angkat banyu sumur, tekanan pipa, penyiraman kebon, mbanyoni omah kaca lan industri breeding.Uga cocok kanggo sumber banyu ing deso, akuakultur, kebon, hotel, kantin lan bangunan dhuwur.

  • GKX High-Pressure Self-Priming Pump

    Pompa Self-Priming Tekanan Tinggi GKX

    GKX seri dhuwur-tekanan pump poto-priming punika sistem sumber banyu cilik, kang cocok kanggo intake banyu domestik, uga banyu ngangkat, pressurization pipa, mbanyoni Taman, mbanyoni griya ijo sayur-sayuran lan industri breeding.Uga cocok kanggo sumber banyu ing deso, akuakultur, kebon, hotel, kantin lan bangunan dhuwur.

  • 128W Peripheral Water Pump

    Pompa Banyu Periferal 128W

    Nalika tekanan banyu sithik nyuda, daya nganggo Pompa Banyu Periferal 128W.Pompa metu ing tingkat 25L / min karo sirah pangiriman 25m.Iki minangka solusi sing sampurna ing ngendi tekanan banyu terus-terusan dibutuhake nalika mbukak lan nutup tunyuk apa wae.Gunakake kanggo ngompa blumbang, nambah tekanan banyu ing pipa, nyirami kebon, ngilekake banyu, ngresiki lan liya-liyane.Pompa iki gampang dipasang lan gampang digunakake.Ora perlu kawruh canggih babagan pumping.

  • GKS New Automatic Pressure Booster Pump

    GKS Pompa Booster Tekanan Otomatis Anyar

    GKS seri dhuwur-tekanan pump poto-priming punika sistem sumber banyu cilik, kang cocok kanggo intake banyu domestik, uga ngangkat banyu, pressurization pipa, mbanyoni Taman, mbanyoni griya ijo sayur-sayuran lan industri breeding.Uga cocok kanggo sumber banyu ing deso, akuakultur, kebon, hotel, kantin lan bangunan dhuwur.

  • GK-CB High-Pressure Self-Priming Pump

    GK-CB Pompa Self-Priming Tekanan Tinggi

    GK-CB pump self-priming tekanan dhuwur yaiku sistem pasokan banyu cilik, sing cocog kanggo asupan banyu domestik, angkat banyu sumur, tekanan pipa, mbanyoni kebon, mbanyoni omah kaca lan industri breeding.Uga cocok kanggo sumber banyu ing deso, akuakultur, kebon, hotel, kantin lan bangunan dhuwur.

  • GKN Self-Priming Pressure Booster Pump

    GKN Self-Priming Pressure Booster Pump

    Impeller kuningan tahan karat sing kuat
    Sistem pendinginan
    Dhuwur sirah lan aliran anteng
    instalasi gampang
    Gampang kanggo operate lan njaga
    Becik kanggo pumping blumbang, nambah tekanan banyu ing pipa, sprinkling Taman, irigasi, reresik lan liyane.