Pompa Booster Tekanan Otomatis GK Smart

Katrangan singkat:

Pompa booster tekanan otomatis cerdas GK yaiku sistem pasokan banyu cilik, sing cocog kanggo asupan banyu domestik, angkat banyu sumur, tekanan pipa, mbanyoni kebon, mbanyoni omah kaca lan industri breeding.Uga cocok kanggo sumber banyu ing deso, akuakultur, kebon, hotel, kantin lan bangunan dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

kjh (1)

Fitur

GK pompa self-priming tekanan dhuwur duwe fungsi otomatis, yaiku, nalika tunyuk diuripake, pompa bakal diwiwiti kanthi otomatis;nalika tunyuk dipateni, pump bakal mandheg kanthi otomatis.Yen digunakake karo menara banyu, ngalih watesan ndhuwur bisa kanthi otomatis bisa utawa mungkasi karo tingkat banyu ing menara banyu.

Low Noise

kjh (5)

Kontrol cerdas

kjh (2)

Fitur pompa self-priming tekanan tinggi GK

1. Kontrol Intelligent pindho
Nalika sistem kontrol meksa lumebu menyang pangayoman, pump bakal kanthi otomatis ngalih menyang sistem kontrol aliran kanggo mesthekake sumber banyu normal.
2. Kontrol mikro-komputer
Sensor aliran banyu lan saklar tekanan dikontrol dening chip komputer mikro PC kanggo nggawe pompa diwiwiti nalika nggunakake banyu lan mati nalika ora nggunakake banyu.Fungsi protèktif liyane uga dikontrol dening mikro-komputer.
3. Proteksi kekurangan banyu
Nalika inlet pump self-priming tekanan dhuwur GK kurang banyu, pompa banyu kanthi otomatis mlebu menyang sistem perlindungan kekurangan banyu yen pompa isih bisa digunakake.
4. pangayoman overheating
Koil pompa banyu dilengkapi pelindung overheat, sing bisa nyegah motor supaya ora rusak amarga arus sing berlebihan utawa sawetara masalah sing macet impeller.
5. Anti-karat pangayoman
Nalika pompa banyu ora digunakake kanggo dangu, iku dipeksa kanggo miwiti kanggo 10 detik saben 72 jam kanggo nyegah teyeng utawa macet skala.
6. Tundha wiwitan
Nalika pump banyu dilebokake menyang soket, iku wis telat kanggo miwiti kanggo 3 detik, supaya supaya daya ing langsung lan narik ing soket, supaya minangka kanggo nglindhungi stabilitas komponen elektronik.
7. Ora kerep wiwitan
Panggunaan switch meksa elektronik bisa supaya Kerep wiwitan-up nalika output banyu cilik banget, supaya minangka kanggo njaga meksa pancet lan supaya aliran banyu dumadakan gedhe utawa cilik.

Spesifikasi

MODEL daya
(W)
Tegangan
(V/HZ)
saiki
(A)
aliran maks
(L/min)
sirah maks
(m)
Dirating aliran
(L/min)
Dirating sirah
(m)
sirah nyedhot
(m)
Ukuran pipa
(mm)
Bobot resik
(KG)
L*W*H
(mm)
GK200A 200 220/50 2 33 25 17 12 8 25 8.3 285*218*295
GK300A 300 220/50 2.5 33 30 17 13.5 8 25 8.8 285*218*295
GK400A 400 220/50 2.7 33 35 17 15 8 25 9.2 285*218*295
GK600A 600 220/50 4.2 50 40 25 22 8 25 12.2 315*238*295
GK800A 800 220/50 5.2 50 45 25 28 8 25 12.8 315*238*295
GK1100A 1100 220/50 8 100 50 42 30 8 40 18.9 368*260*357
GK1500A 1500 220/50 10 108 55 50 35 8 40 19.8 368*260*357
GK1100SSA 1100 220/50 8 100 50 42 30 8 40 22.5 290*290*620
GK1500SSA 1500 220/50 10 108 55 50 35 8 40 24 290*290*620

kjh (6)
kjh (8)

Pressurization kanggo kabeh omah

khjg

Cara milih model pompa sing bener?
Nalika ana tekanan ing pipa inlet (milih cara kanggo meksa banyu tunyuk): kanggo milih kamar sing dituju, tingkat aliran saben tunyuk kira-kira 0.8m³ / h, lan macem-macem faucet digunakake ing wektu sing padha, total aliran macem-macem faucets ora bisa ngluwihi aliran maksimum pump elektrik.Pilihan kasebut adhedhasar 50% - 70% saka kepala maksimum pompa listrik, lan mundhut sirah pipa stopkontak (diwilang kanthi 5m) kudu dikurangi. (pilihan pungkasan pelanggan = 50% - 70% saka sirah maksimum saka pompa listrik + tekanan ngisor pipa inlet - mundhut sirah pipa outlet)

kjh (7)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita