GK-CB Pompa Self-Priming Tekanan Tinggi

Katrangan singkat:

GK-CB pump self-priming tekanan dhuwur yaiku sistem pasokan banyu cilik, sing cocog kanggo asupan banyu domestik, angkat banyu sumur, tekanan pipa, mbanyoni kebon, mbanyoni omah kaca lan industri breeding.Uga cocok kanggo sumber banyu ing deso, akuakultur, kebon, hotel, kantin lan bangunan dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

MODEL daya
(W)
Tegangan
(V/HZ)
saiki
(A)
aliran maks
(L/min)
sirah maks
(m)
Dirating aliran
(L/min)
Dirating sirah
(m)
sirah nyedhot
(m)
Ukuran pipa
(mm)
GK-CB200A 200 220/50 2 33 25 17 12 8 25
GK-CB300A 300 220/50 2.5 33 30 17 13.5 8 25
GK-CB400A 400 220/50 2.7 33 35 17 15 8 25
GK-CB600A 600 220/50 4.2 50 40 25 22 8 25
GK-CB800A 800 220/50 5.2 50 45 25 28 8 25

Seri pompa GK-CB duwe fungsi otomatis, yaiku, nalika tunyuk diuripake, pompa bakal diwiwiti kanthi otomatis;nalika tunyuk dipateni, pump bakal mandheg kanthi otomatis.Yen digunakake karo menara banyu, ngalih watesan ndhuwur bisa kanthi otomatis bisa utawa mungkasi karo tingkat banyu ing menara banyu.Seri iki nganggo tutup lan dhasar, saengga bisa nglindhungi pompa saka sinar matahari lan udan sing kuwat.

Low Noise

GK-CB series high-pressure self-priming pump (400-1)
GK-CB series high-pressure self-priming pump (400-3)

Cocog kanggo panggunaan njaba

GK-CB series high-pressure self-priming pump (400-5)
GK-CB series high-pressure self-priming pump (400-2)

Fitur seri GK-CB:
1. Kontrol Intelligent pindho
Nalika sistem kontrol meksa lumebu menyang pangayoman, pump bakal kanthi otomatis ngalih menyang sistem kontrol aliran kanggo mesthekake sumber banyu normal.
2. Kontrol mikro-komputer
Sensor aliran banyu lan saklar tekanan dikontrol dening chip komputer mikro PC kanggo nggawe pompa diwiwiti nalika nggunakake banyu lan mati nalika ora nggunakake banyu.Fungsi protèktif liyane uga dikontrol dening mikro-komputer.
3. Proteksi kekurangan banyu
Nalika inlet kumpa banyu kurang banyu, pompa banyu kanthi otomatis mlebu menyang sistem perlindungan kekurangan banyu yen pompa isih bisa digunakake.
4. pangayoman overheating
Koil pompa banyu dilengkapi pelindung overheat, sing bisa nyegah motor supaya ora rusak amarga arus sing berlebihan utawa sawetara masalah sing macet impeller.
5. Anti-karat pangayoman
Nalika pompa banyu ora digunakake kanggo dangu, iku dipeksa kanggo miwiti kanggo 10 detik saben 72 jam kanggo nyegah teyeng utawa macet skala.
6. Tundha wiwitan
Nalika pump banyu dilebokake menyang soket, iku wis telat kanggo miwiti kanggo 3 detik, supaya supaya daya ing langsung lan narik ing soket, supaya minangka kanggo nglindhungi stabilitas komponen elektronik.
7. Ora kerep wiwitan
Panggunaan switch meksa elektronik bisa supaya Kerep wiwitan-up nalika output banyu cilik banget, supaya minangka kanggo njaga meksa pancet lan supaya aliran banyu dumadakan gedhe utawa cilik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita