Dhuwur Kepala Self-Priming JET Pump

Katrangan singkat:

Dhuwur sirah self-priming JET pump adopts dhuwur-tech perawatan anti-karat kanggo mesthekake yen papan pump ora bakal teyeng, diangkah kanggo ngatasi masalah teyeng ing pump banyu.JET pump bisa digunakake digunakake ing mompa banyu kali, banyu sumur, ketel, industri tekstil lan sumber banyu kluwarga, Kebon, kantin, bathhouses, salon rambute lan bangunan dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

MODEL daya
(W)
Tegangan
(V/HZ)
aliran maks
(L/min)
sirah maks
(m)
Dirating aliran
(L/min)
Dirating sirah
(m)
sirah nyedhot
(m)
Ukuran pipa
(mm)
JET132-600 600 220/50 67 40 42 30 9.8 25
JET135-800 800 220/50 75 45 50 30 9.8 25
JET135-1100 1100 220/50 75 50 58 35 9.8 25
JET159-1500 1500 220/50 117 55 67 40 9.8 40

Dhuwur sirah self-priming JET pump adopts dhuwur-tech perawatan anti-karat kanggo mesthekake yen papan pump ora bakal teyeng, diangkah kanggo ngatasi masalah teyeng ing pump banyu.JET pump bisa digunakake digunakake ing mompa banyu kali, banyu sumur, ketel, industri tekstil lan sumber banyu kluwarga, Kebon, kantin, bathhouses, salon rambute lan bangunan dhuwur.

High head self-priming JET pump nggunakake bantalan efisien, 100% tembaga nduwurke tumpukan motor.Kanggo nglindhungi motor, ana pelindung termal sing dibangun.Kelas insulasi yaiku B, dene kelas IP bisa tekan IP44.Pompa seri JET bisa ngompa banyu panas nganti 70 ℃.

Fitur:

1. sirah nyedhot dhuwur
2. Efisiensi dhuwur
3. Kualitas dhuwur
4. Teknik High-end

JET-3

JET-4

Instalasi:
1. Sambungake inlet banyu lan tutup ngisor karo pipa banyu 25mm.Segel sambungan ora bakal bocor udara.
2. Sajrone instalasi, pompa banyu kudu cedhak karo sumber banyu, lan dawa pipa nyedhot lan jumlah elbows kudu dikurangi.Dhuwur instalasi nyedhot kudu kurang saka sirah nyedhot.
3. Sadurunge miwiti pump JET poto-priming sirah dhuwur, copot plug saka bolt Isi, isi kumpa karo banyu, lan banjur ngencengi bolt kanggo mesthekake segel.Yen ora ana banyu bisa pompa sawise 2-3 menit saka operasi, ngisi maneh banyu supaya ora ngrusak piranti sealing mekanik.
4. Nalika dhuwur sirah poto-priming JET pump meneng kanggo dangu, iku kudu dicenthang apa rotasi pump iku fleksibel.Yen ditemokake macet utawa banget nyenyet, cangkang pompa kudu dibongkar lan teyeng lan lebu ing pompa kudu diresiki supaya bisa digunakake sawise rotasi fleksibel.
5 .High sirah poto-priming JET pump ing proses operasi, aliran abang dadakan utawa swara ora normal utawa mandeg dadakan, kudu langsung mungkasi mriksa.
6. Fungsi tutup ngisor yaiku kanggo nutup aliran balik banyu saka pipa inlet lan nyegah inhalasi rereget, saéngga nalika masang tutup ngisor lan ngisor sumber banyu kudu jarak (luwih saka 30 cm).
7. Cangkang saka pump listrik kudu andal lemah, lan kudu katahan garing nalika digunakake.Piranti udan kudu digunakake kanggo nutupi karya udara sing mbukak kanggo nyegah kelembapan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita