Pompa Banyu Periferal 128W

Katrangan singkat:

Nalika tekanan banyu sithik nyuda, daya nganggo Pompa Banyu Periferal 128W.Pompa metu ing tingkat 25L / min karo sirah pangiriman 25m.Iki minangka solusi sing sampurna ing ngendi tekanan banyu terus-terusan dibutuhake nalika mbukak lan nutup tunyuk apa wae.Gunakake kanggo ngompa blumbang, nambah tekanan banyu ing pipa, nyirami kebon, ngilekake banyu, ngresiki lan liya-liyane.Pompa iki gampang dipasang lan gampang digunakake.Ora perlu kawruh canggih babagan pumping.


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi:
128W digunakake kanggo kumpa banyu resik, lan bisa digunakake minangka sistem sumber banyu ngarep, sistem irigasi otomatis.Kangge, iku bisa kanggo ndhukung sistem air-conditioner lan fasilitas liyane.

Katrangan: Nalika tekanan banyu sithik nyuda, daya nganggo Pompa Banyu Periferal 128W.Pompa metu ing tingkat 25L / min karo sirah pangiriman 25m.Iki minangka solusi sing sampurna ing ngendi tekanan banyu terus-terusan dibutuhake nalika mbukak lan nutup tunyuk apa wae.Gunakake kanggo ngompa blumbang, nambah tekanan banyu ing pipa, nyirami kebon, ngilekake banyu, ngresiki lan liya-liyane.Pompa iki gampang dipasang lan gampang digunakake.Ora perlu kawruh canggih babagan pumping.

Fitur:

Impeller kuningan tahan karat sing kuat
Sistem pendinginan
Dhuwur sirah lan aliran anteng
konsumsi daya kurang
instalasi gampang
Gampang kanggo operate lan njaga
Becik kanggo pumping blumbang, nambah tekanan banyu ing pipa, sprinkling Taman, irigasi, reresik lan liyane.

128w-8

Spesifikasi:

128w-7

Daya: 128 W
Max. sirah: 25m
Aliran maksimal: 25L / min
Ukuran Inlet / Outlet: 1 inci / 25mm
Kawat: Tembaga
Kabel daya: 1.1m
Impeller: Kuningan
Stator: 50 mm

Pènget:
1. Produk pompa yaiku produk mekanik lan listrik.Pay manungsa waé kanggo electrical safety.Protector kejut listrik kudu diinstal ing sirkuit kanggo nyegah bocor saka kacilakan.
2. Dilarang banget kanggo operate tanpa banyu utawa kerja tanpa banyu kanggo wektu sing suwe, yen ora, urip layanan pompa bakal dipendhet utawa motor bakal rusak.
3. kinerja sealing struktur pump kuwat, personel pangopènan non-profesional, ora disassemble.
4. Sumber banyu pompa kudu nyukupi syarat panggunaan (banyu bening).
5. Ing mangsa pembekuan, banyu ing awak pump lan pipo kudu lemes kanggo nyegah banyu saka mbentuk es lan ngrusak pump lan ngirim pipe.
6. Pompa kasebut dilengkapi pelindung panas.Nalika suhu pump mundhak kanggo 105-115 ℃ amarga kakehan utawa saiki gedhe banget, pump bakal mandheg kanthi otomatis lan bisa terus bisa sawise Recovery.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita