Profil Perusahaan

ZHEJIANG GOOKING PUMP TECHNOLOGY CO., LTD dumunung ing distrik Luqiao, kutha Taizhou.Kita wis setya pompa permukaan, utamane riset lan pangembangan pompa booster tekanan otomatis.Seri GK lan seri WZB kita dodolan panas ing domestik lan luar negeri.
Pompa otomatis cerdas wis cukup populer ing Asia Tenggara.Produk GOOKING wis didol kanthi apik ing Asia Tenggara lan wilayah Timur Tengah.Kanthi dhaptar seri GKS, kita bakal ngembangake pasar Eropa.

Babagan awake dhewe
gooking Factory Tour

Warta paling anyar

  • Smart Automatic Pressure Booster Pump Manufacturer.
    GOOKING wis setya kanggo pompa permukaan, utamane pangembangan pompa booster tekanan otomatis lan inovasi teknologi.Kita darmabakti kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, nambah kualitas ...
  • GK series High-pressure Self-priming Pump
    GK seri dhuwur-tekanan pump poto-priming punika sistem sumber banyu cilik, kang cocok kanggo intake banyu domestik, sumur banyu ngangkat, pipeline pressurization, Taman mbanyoni, sayuran greenh ...
  • Workshop Rules and Regulations
    GOOKING fokus kanggo nggawe pompa booster tekanan otomatis.Kanggo njamin kualitas, GOOKING wis nggawe aturan lan peraturan kerja sing ketat.I. Jalur perakitan: 1. Proses...

WE IKI

Luwih apik saiki, Paling apik kanggo masa depan.

GOOKING bakal terus maju kanthi filosofi bisnis "inovasi, kualitas, integritas".Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo kanca-kanca saka kabeh lapisan, lan nggawe pembangunan umum!

Hubungi