Pompa Self-Priming Tekanan Tinggi GKX

Katrangan singkat:

GKX seri dhuwur-tekanan pump poto-priming punika sistem sumber banyu cilik, kang cocok kanggo intake banyu domestik, uga banyu ngangkat, pressurization pipa, mbanyoni Taman, mbanyoni griya ijo sayur-sayuran lan industri breeding.Uga cocok kanggo sumber banyu ing deso, akuakultur, kebon, hotel, kantin lan bangunan dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

MODEL daya
(W)
Tegangan
(V/HZ)
saiki
(A)
aliran maks
(L/min)
sirah maks
(m)
Dirating aliran
(L/min)
Dirating sirah
(m)
sirah nyedhot
(m)
Ukuran pipa
(mm)
GKX200A 200 220/50 2 33 25 17 12 8 25
GKX300A 300 220/50 2.5 33 30 17 13.5 8 25
GKX400A 400 220/50 2.7 33 35 17 15 8 25
GKX600A 600 220/50 4.2 50 40 25 22 8 25
GKX800A 800 220/50 5.2 50 45 25 28 8 25
GKX1100A 1100 220/50 8 100 50 42 30 8 40
GKX1500A 1500 220/50 10 108 55 50 35 8 40

Seri pompa GKX duwe fungsi otomatis, yaiku, nalika tunyuk diuripake, pompa bakal diwiwiti kanthi otomatis;nalika tunyuk dipateni, pump bakal mandheg kanthi otomatis.Yen digunakake karo menara banyu, ngalih watesan ndhuwur bisa kanthi otomatis bisa utawa mungkasi karo tingkat banyu ing menara banyu.GKX karo desain produk streamline, novel lan loman, selaras karo nggunakake macem-macem kesempatan.

Fitur:

GKX-8

1. Struktur saluran aliran anyar;
2. Low gangguan;
3. Ngurangi munggah suhu pump;
4. Desain anyar pump kontrol papan sirkuit;
5. Ngapikake stabilitas;
6. pangguna-loropaken

Deskripsi lampu indikator:

1. Indikator aliran banyu: on: aliran banyu dideteksi, mati: ora ana aliran banyu dideteksi
2. Indikator tekanan: on: ora ana tekanan sing dideteksi, mati: tekanan sing dideteksi
3. Indikator daya: sumunar: ing negara mati dipeksa, biasane ing: ing negara normal
4. Indikator kekurangan banyu: sumunar: kekurangan banyu, mati: ora kekurangan banyu
5. Indikator induksi: on: aliran banyu ngalih fault mati: negara normal
6. Indikator kertu: on: mbusak karat, mati: kahanan normal, sumunar: dipeksa miwiti / nutup
7. Indikator wektu: nyetel wektu wektu

GKX-6

Nggunakake instruksi:
1. Sawise daya urip, tundha 3 detik, miwiti motor kanggo 6 detik, lan ngetik mode operasi kontrol dual
2. Ing mode kontrol dual, pencet tombol wektu kanggo 5S kanggo ngetik mode wektu, lan lampu indikator wektu urip kanggo nunjukaké wektu wektu.
3. Ing mode wektu, pencet tombol wektu sedhela kanggo ngalih wektu wektu.
4. Ing mode wektu, pencet tombol ngalih otomatis kanggo 5S kanggo ngetik maneh mode operasi kontrol dual.
5. Ing mode wektu / mode kontrol dual, pencet tombol ngalih otomatis lan klik miwiti utawa mungkasi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita