Pompa Air Periferal QB60

Katrangan singkat:

Daya: 0.5HP/370W
Sirah maksimal: 32m
Aliran maksimal: 35L / min
Ukuran Inlet / Outlet: 1 inci / 25mm
Kawat: Tembaga
Kabel daya: 1.1m
Impeller: Kuningan
Stator: 50 mm


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi:
QB60 pompa banyu peripheral digunakake kanggo kumpa banyu resik, lan bisa digunakake minangka sistem sumber banyu ngarep, sistem irigasi otomatis.Kangge, iku bisa kanggo ndhukung sistem air-conditioner lan fasilitas liyane.
Kondisi Operasi:Pompa iki dirancang kanggo ngompa cairan resik netral sing ora ana barang padhet abrasif sing digantung ing suhu ora luwih saka 80 ℃.

QB60 Peripheral Water Pump5
QB60 Peripheral Water Pump9

katrangan:

Nalika tekanan banyu sithik nyuda, daya nganggo Pompa Air Periferal QB60.Pompa metu ing tingkat 35L / min karo sirah pangiriman 32m.Iki minangka solusi sing sampurna ing ngendi tekanan banyu terus-terusan dibutuhake nalika mbukak lan nutup tunyuk apa wae.Gunakake kanggo ngompa blumbang, nambah tekanan banyu ing pipa, nyirami kebon, ngilekake banyu, ngresiki lan liya-liyane.Pompa iki gampang dipasang lan gampang digunakake.Ora perlu kawruh canggih babagan pumping.

QB60 Peripheral Water Pump8

Fitur:

qb60-11

Impeller kuningan tahan karat sing kuat
Sistem pendinginan
Dhuwur sirah lan aliran anteng
konsumsi daya kurang
instalasi gampang
Gampang kanggo operate lan njaga
Becik kanggo pumping blumbang, nambah tekanan banyu ing pipa, sprinkling Taman, irigasi, reresik lan liyane.

Instalasi:
Pompa kudu dipasang ing papan sing garing kanthi ventilasi sing apik kanthi suhu sekitar ora luwih saka 40 ℃.Ndandani pompa ing papan sing rata kanthi nggunakake bolt sing cocog kanggo nyegah geter.Pompa kudu dipasang ing posisi horisontal kanggo mesthekake yen bantalan bisa mlaku kanthi bener.Dhiameter pipa intake kudu ora luwih cilik tinimbang tutuk intake.Yen dhuwur intake ngluwihi 4 meter, gunakake pipa kanthi diameter luwih gedhe.Dhiameter pipa pangiriman kudu dipilih supaya cocog karo tingkat aliran lan tekanan sing dibutuhake ing titik lepas landas.Pipa intake kudu rada miring menyang tutuk intake kanggo nyegah pembentukan kunci udara.Priksa manawa pipa intake wis kedap udara lan dicemplungake ing banyu paling sethithik setengah meter supaya ora ana vortex.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita