Pompa Booster Tekanan Otomatis Kompak WZB

Katrangan singkat:

WZB kompak otomatis Pressure Booster Pump punika sistem sumber banyu cilik, kang cocok kanggo intake banyu domestik, banyu ngangkat sumur, pressurization pipa, mbanyoni Taman, mbanyoni griya ijo sayur-sayuran lan industri breeding.Uga cocok kanggo sumber banyu ing deso, akuakultur, kebon, hotel, kantin lan bangunan dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

WZB kompak otomatis Pressure Booster Pump desain awak, kang katon luwih kompak.Kerjane luwih meneng tinimbang pompa self-priming tradisional.Umume, pompa WZB nduweni stabilitas sing luwih kuat amarga struktur pompa sing dirancang khusus.Pompa seri iki nggunakake switch tekanan berkualitas tinggi, sing ngontrol pompa supaya bisa digunakake kanthi otomatis.Pompa booster tekanan otomatis sing larang regane luwih populer ing Asia Tenggara.
jfgh

Model pompa daya
(W)
Tegangan
(V/HZ)
rotasi
Kacepetan
(r/min)
Maks.
alur
(m³ / h)
Maks.
alur
(l/min)
Alur Rated
(m³/jam)
Dirating
alur
(l/min)
Maks.
sirah
(m)
Rated Kepala
(m)
Kepala Sunction
(m)
Pipa
Ukuran
(mm)
WZB-250A 250 220-240/50 2860 2 33 1.2 20 23 12 8 25
WZB-370A 300 220-240/50 2860 2 33 1.2 20 25 15 8 25
WZB-550A 350 220-240/50 2860 2 33 1.2 20 30 18 8 25
WZB-750A 400 220-240/50 2860 3 50 1.8 30 35 20 8 25
WZB-900A 600 220-240/50 2860 3 50 1.8 30 40 25 8 25

Fitur
1.Kepala tekanan dhuwur;
2.100% tembaga motor;
3.Kuwat daya;
4. discharge gedhe;
5. Low gangguan;
6. Aman & Efisien

Pènget

1. Sadurunge nggunakake prodhuk iki, waca manual kasebut kanthi teliti.
2. Iku luwih apik kanggo nginstal pump ing panuntun dhumateng profesional.
3. Aja nggunakake Cairan kajaba banyu, digunakake bakal gampang mimpin kanggo pump Gagal lan shorten urip layanan.
4. Nalika suhu sekitar luwih murah tinimbang 4 ℃, njupuk langkah anti pembekuan kanggo nyegah awak pompa saka retak.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita