GKS Pompa Booster Tekanan Otomatis Anyar

Katrangan singkat:

GKS seri dhuwur-tekanan pump poto-priming punika sistem sumber banyu cilik, kang cocok kanggo intake banyu domestik, uga ngangkat banyu, pressurization pipa, mbanyoni Taman, mbanyoni griya ijo sayur-sayuran lan industri breeding.Uga cocok kanggo sumber banyu ing deso, akuakultur, kebon, hotel, kantin lan bangunan dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

MODEL daya
(W)
Tegangan
(V/HZ)
saiki
(A)
aliran maks
(L/min)
sirah maks
(m)
Dirating aliran
(L/min)
Dirating sirah
(m)
sirah nyedhot
(m)
Ukuran pipa
(mm)
GKS200A 200 220/50 2 33 25 17 12 8 25
GKS300A 300 220/50 2.5 33 30 17 13.5 8 25
GKS400A 400 220/50 2.7 33 35 17 15 8 25
GKS600A 600 220/50 4.2 50 40 25 22 8 25
GKS800A 800 220/50 5.2 50 45 25 28 8 25
GKS1100A 1100 220/50 8 100 50 42 30 8 40
GKS1500A 1500 220/50 10 108 55 50 35 8 40

Katrangan mode:
1. Mode operasi kontrol ganda:
Nalika saklar meksa miwiti ambang utawa ngalih aliran banyu ndeteksi pemicu sinyal, pump banyu bakal miwiti kanggo mbukak kanthi otomatis.Nalika saklar tekanan lan saklar aliran banyu ora ana sinyal, pompa banyu bakal mati kanthi otomatis.

2. Mode wektu:
Nalika wektu tekan wektu sing disetel, pompa banyu diwiwiti.Nalika pompa banyu ndeteksi saklar tekanan lan saklar aliran banyu ora ana sinyal, iki nuduhake yen banyu kebak, lan pompa banyu kanthi otomatis mati.

3. Mode kekurangan banyu:
Nalika pompa banyu mlaku, dideteksi ora ana tekanan lan ora ana aliran banyu.Sawise mlaku 6 menit, mlebu mode kekurangan banyu.Banjur diwiwiti saben jam 1,2,3,6,6,6,6, lan mlaku 3 menit saben wektu nganti aliran banyu dideteksi lan mode normal dibalekake.

4. Mode Gagal:
Nalika pompa banyu mlaku, switch aliran banyu deteksi ora owah-owahan sinyal kanggo dangu lan lumebu ing mode fault.Sawise iku, pompa banyu dikontrol kanthi kapisah dening saklar tekanan, lan saben pompa banyu diwiwiti, bakal mlaku nganti 15 menit nganti saklar aliran banyu bali menyang normal.

Fitur:

jhgfujtyr

1. Struktur saluran aliran anyar;
2. Low gangguan;
3. Ngurangi munggah suhu pump;
4. Desain anyar pump kontrol papan sirkuit;
5. Ngapikake stabilitas;
6. Pangguna-loropaken;
Seri pompa GKS duwe fungsi otomatis, yaiku, nalika tunyuk diuripake, pompa bakal diwiwiti kanthi otomatis;nalika tunyuk dipateni, pump bakal mandheg kanthi otomatis.Yen digunakake karo menara banyu, ngalih watesan ndhuwur bisa kanthi otomatis bisa utawa mungkasi karo tingkat banyu ing menara banyu.GKS karo desain produk streamline, novel lan loman, selaras karo nggunakake macem-macem kesempatan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita