Kabar

  • Ten characteristics of self-priming pump

    Sepuluh karakteristik pompa self-priming

    GK Smart Automatic Pressure Booster Pump umume digunakake kanggo pangiriman banyu bertekanan ing bangunan dhuwur, lan uga bisa ngeterake limbah sing ngemot serat partikel.Ing wektu sing padha, iku uga cocok kanggo discharge banyu limbah sing akeh polusi saka pabrik lan bisnis, s ...
    Waca liyane
  • Common faults of water pump

    Kesalahan umum pompa banyu

    Katrampilan ngatasi masalah umum pompa, sing luwih penting, kanggo nguwasani katrampilan ngatasi masalah pompa, sampeyan kudu ngerti prinsip kerja pompa, struktur pompa, lan katrampilan operasi sing dibutuhake lan pangopènan mekanik.bisa cepet nemtokake lokasi fault ...
    Waca liyane
  • Smart Automatic Pressure Booster Pump Manufacturer.

    Produsen Pompa Booster Tekanan Otomatis Smart.

    GOOKING wis setya kanggo pompa permukaan, utamane pangembangan pompa booster tekanan otomatis lan inovasi teknologi.Kita darmabakti kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, ningkatake kualitas urip, nggawe integrasi peralatan perawatan banyu sing cerdas.Kualitas, teknologi lan ...
    Waca liyane
  • GK series High-pressure Self-priming Pump

    GK seri High-tekanan Self-priming Pump

    GK seri dhuwur-tekanan pump poto-priming punika sistem sumber banyu cilik, kang cocok kanggo intake banyu domestik, uga ngangkat banyu, pressurization pipa, mbanyoni Taman, mbanyoni griya ijo sayur-sayuran lan industri breeding.Iku uga cocok kanggo sumber banyu ing deso, akuakultur ...
    Waca liyane
  • Workshop Rules and Regulations

    Aturan lan Peraturan Workshop

    GOOKING fokus kanggo nggawe pompa booster tekanan otomatis.Kanggo njamin kualitas, GOOKING wis nggawe aturan lan peraturan kerja sing ketat.I.Assembling line: 1.Proses syarat: 1) Njamin kualitas saben kumpulan, saben jinis pump.Yen lumahing casi ...
    Waca liyane