Pompa Non-Otomatis

  • QB60 Peripheral Water Pump

    Pompa Air Periferal QB60

    Daya: 0.5HP/370W
    Sirah maksimal: 32m
    Aliran maksimal: 35L / min
    Ukuran Inlet / Outlet: 1 inci / 25mm
    Kawat: Tembaga
    Kabel daya: 1.1m
    Impeller: Kuningan
    Stator: 50 mm

  • High Head Self-Priming JET Pump

    Dhuwur Kepala Self-Priming JET Pump

    Dhuwur sirah self-priming JET pump adopts dhuwur-tech perawatan anti-karat kanggo mesthekake yen papan pump ora bakal teyeng, diangkah kanggo ngatasi masalah teyeng ing pump banyu.JET pump bisa digunakake digunakake ing mompa banyu kali, banyu sumur, ketel, industri tekstil lan sumber banyu kluwarga, Kebon, kantin, bathhouses, salon rambute lan bangunan dhuwur.

  • 128W Peripheral Water Pump

    Pompa Banyu Periferal 128W

    Nalika tekanan banyu sithik nyuda, daya nganggo Pompa Banyu Periferal 128W.Pompa metu ing tingkat 25L / min karo sirah pangiriman 25m.Iki minangka solusi sing sampurna ing ngendi tekanan banyu terus-terusan dibutuhake nalika mbukak lan nutup tunyuk apa wae.Gunakake kanggo ngompa blumbang, nambah tekanan banyu ing pipa, nyirami kebon, ngilekake banyu, ngresiki lan liya-liyane.Pompa iki gampang dipasang lan gampang digunakake.Ora perlu kawruh canggih babagan pumping.

  • GKN Self-Priming Pressure Booster Pump

    GKN Self-Priming Pressure Booster Pump

    Impeller kuningan tahan karat sing kuat
    Sistem pendinginan
    Dhuwur sirah lan aliran anteng
    instalasi gampang
    Gampang kanggo operate lan njaga
    Becik kanggo pumping blumbang, nambah tekanan banyu ing pipa, sprinkling Taman, irigasi, reresik lan liyane.