GKN Self-Priming Pressure Booster Pump

Katrangan singkat:

Impeller kuningan tahan karat sing kuat
Sistem pendinginan
Dhuwur sirah lan aliran anteng
instalasi gampang
Gampang kanggo operate lan njaga
Becik kanggo pumping blumbang, nambah tekanan banyu ing pipa, sprinkling Taman, irigasi, reresik lan liyane.


Detail Produk

Tag produk

MODEL daya
(W)
Tegangan
(V/HZ)
saiki
(A)
aliran maks
(L/min)
sirah maks
(m)
Dirating aliran
(L/min)
Dirating sirah
(m)
sirah nyedhot
(m)
Ukuran pipa
(mm)
GK200 200 220/50 2 33 25 17 12 8 25
GK300 300 220/50 2.5 33 30 17 13.5 8 25
GK400 400 220/50 2.7 33 35 17 15 8 25
GK600 600 220/50 4.2 50 40 25 22 8 25
GK800 800 220/50 5.2 50 45 25 28 8 25
GK1100 1100 220/50 8 100 50 42 30 8 40
GK1500 1500 220/50 10 108 55 50 35 8 40

Aplikasi:
GKN seri dhuwur-tekanan pump poto-priming punika sistem sumber banyu cilik, kang cocok kanggo intake banyu domestik, uga ngangkat banyu, pressurization pipa, mbanyoni Taman, mbanyoni griya ijo sayur-sayuran lan industri breeding.Uga cocok kanggo sumber banyu ing deso, akuakultur, kebon, hotel, kantin lan bangunan dhuwur.

katrangan:

Nalika tekanan banyu sithik nyuda, daya nganggo pompa banyu seri GKN.Iki minangka solusi sing sampurna ing ngendi tekanan banyu terus-terusan dibutuhake nalika mbukak lan nutup tunyuk apa wae.Gunakake kanggo ngompa blumbang, nambah tekanan banyu ing pipa, nyirami kebon, ngilekake banyu, ngresiki lan liya-liyane.Pompa iki gampang dipasang lan gampang digunakake.Ora perlu kawruh canggih babagan pumping.

GKN-3

Fitur:

GKN-6

Impeller kuningan tahan karat sing kuat
Sistem pendinginan
Dhuwur sirah lan aliran anteng
instalasi gampang
Gampang kanggo operate lan njaga
Becik kanggo pumping blumbang, nambah tekanan banyu ing pipa, sprinkling Taman, irigasi, reresik lan liyane.

Instalasi:
1. Nalika nginstal pompa listrik, dilarang nggunakake pipa karet sing alus banget ing pipa inlet banyu supaya ora nyedhot nyedhot;
2.The tutup ngisor kudu vertikal lan diinstal 30cm ndhuwur lumahing banyu supaya inhalation endhepan.
3. Kabeh joints saka pipo inlet kudu nutup, lan elbows bakal suda sabisa, yen banyu ora bakal digunakke.
4. Dhiameter pipa inlet banyu kudu paling sethithik padha karo pipa inlet banyu, supaya bisa nyegah mundhut banyu saka gedhe banget lan mengaruhi kinerja stopkontak banyu.
5. Nalika nggunakake, mbayar manungsa waé kanggo gulung tingkat banyu, lan tutup ngisor ngirim ora kapapar banyu.
6. Nalika dawa pipa inlet banyu luwih saka 10 meter utawa dhuwur ngangkat pipa banyu luwih saka 4 meter, diameter pipa inlet banyu kudu luwih gedhe tinimbang diameter inlet banyu pompa listrik. .
7. Nalika nginstal pipa, priksa manawa pompa listrik ora kena tekanan pipa.
8. Ing kahanan khusus, seri iki saka Pumps ora diijini kanggo nginstal tutup ngisor, nanging supaya partikel ngetik pump, pipo inlet kudu diinstal karo Filter.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita