GK seri High-tekanan Self-priming Pump

GK seri dhuwur-tekanan pump poto-priming punika sistem sumber banyu cilik, kang cocok kanggo intake banyu domestik, uga ngangkat banyu, pressurization pipa, mbanyoni Taman, mbanyoni griya ijo sayur-sayuran lan industri breeding.Uga cocok kanggo sumber banyu ing deso, akuakultur, kebon, hotel, kantin lan bangunan dhuwur.

Ing medium conveying punika resik, non corrosive Cairan tanpa partikel ngalangi utawa serat, lan Nilai pH antarane 6-8,5.Seri pompa iki duwe fungsi otomatis, yaiku, nalika tunyuk diuripake, pompa bakal diwiwiti kanthi otomatis;nalika tunyuk dipateni, pump bakal mandheg kanthi otomatis.Yen digunakake karo menara banyu, ngalih watesan ndhuwur bisa kanthi otomatis bisa utawa mungkasi karo tingkat banyu ing menara banyu.

Pompa otomatis seri GK nggunakake tank tekanan berteknologi tinggi (tank tekanan udara jinis Diaphragm) supaya tekanan tetep stabil lan nggawe pompa duwe wektu layanan luwih suwe.Tangki tekanan udara jinis diaphragm minangka piranti panyimpenan energi sing kasusun saka cangkang baja lan liner diafragma karet.Diaphragm karet rampung misahake kamar banyu saka kamar udara.Nalika banyu kanthi tekanan saka njaba diisi menyang liner tank tekanan udara jinis diafragma, hawa sing disegel ing tangki kasebut dikompress.Miturut hukum gas Boyle, volume gas dadi luwih cilik sawise dikompres, lan tekanan mundhak kanggo nyimpen energi.Nalika kamar pompa diisi banyu kanthi tekanan, hawa sing disegel ing tangki dikompres Nalika tekanan mudhun, gas sing dikompres ngembang, lan banyu ing diafragma karet bisa dipencet metu saka tank kanggo mujudake efek buffering.

Kajaba iku, pompa seri GK wis nggunakake papan PC cerdas, sing dianggo minangka "otak" pompa kasebut.Sensor aliran banyu lan saklar tekanan dikontrol dening papan PC supaya pompa diwiwiti nalika nggunakake banyu lan mati nalika ora nggunakake banyu.
Kabeh, pompa seri GK minangka pompa sing apik kanggo digunakake ing omah.GK pump nggawe urip mbanyoni luwih nyaman.


Wektu kirim: Jan-08-2022